Sunday, February 23, 2020

Barnvakt och lite småsnack:)

Innehåller reklam och annonslänkar för Matsmart

.

Jag visade ju nöjt upp mina steg häromdagen… idag kan jag skryta med… och håll i er nu!!

Sexhundratjugofem! Måste skriva det med siffror så det ser lite bättre ut:)

Men jag har varit barnvakt till Jack, då måste man sova middag med honom 🙂 och jag har städat i tvättstugan och då låg mobilen på bänken. Sen har jag inte gjort så många knop heller, bara att erkänna. Men det är ju ändå vilodag:)

Janelle lämnade Jack vid halv nio, hon jobbar som babysimsinstruktör och vissa helger jobbar eller sover Simon efter att ha jobbat natt, så då får man låna prinsen. Nu skiter han högaktningsfullt i mig om Jamie är hemma. Jag dissas så det smäller om det för han vill bara vara med Jamie. Jordan är också bra men Jamie ett snäpp bättre:)

Jag duger enbart till att sova middag med, men det tycker jag är ett otroligt privilegium. Inte bara för att jag får sova;) utan mer för att han känner sig trygg med mig och bara lägger sig ner och somnar. Jag ligger och tittar på honom när han sover och det är ju bland det vackraste som finns❤

Han ville gärna spela dator han med, och kröp upp och satte sig intill Jordan.

Så satt han där och knapprade lite på tangenterna:)

Han snackar massor nu, och säger tydligen ”pappa” klockrent. Till Janelles förtret, det är ju alltid roligare om de säger mamma först. Om man är mamma då, jag antar att papporna tycker tvärtom:)

Man hör att han pratar men inte vad han säger, men det lossnar snart.

När Janelle kom för att hämta honom så stannade hon kvar en stund, och vi passade på att fika. Jag har inte hunnit (jag har glömt bort) att testa mina nya smaker från Nespresso tidigare, men det gjorde jag idag. De var goda, men ingen sensation. Tur jag beställde gamla favoriter också.

Och apropå att beställa:)

Matsmart ni vet, de har väldigt bra priser:) Jag beställde nu precis, jag brukar ju göra det en gång i veckan eller varannan, det är lite olika. Den här gången känns det som att jag på riktigt sparade shitloads.

Jag borde ju haft med slutsumman men den försvann visst, men den var på 507kr.

Det blir nämligen fraktfritt över 500kr😂👌🏼

Sen får man ett Tack för att du är Matsmart när man checkar ut 🙂

Idag var det återigen en sån där dag när jag mest shoppade schampo, balsam och duschkräm, sånt som är tungt i kassen från butik, men nu kommer det hemkört, och levererat till dörren.

Man får, om man väljer Budbee, ett val, om man vill att de ska ringa på eller så kan de bara lämna utanför dörren. Då behöver man inte vara hemma, vilket är skönt. Doris slipper skälla ihjäl sig också för oftast märker hon inte ens att de kommer:)

Jag älskar Matsmart men det vet ni ju:)

.

Nu är sportlovet slut. Så tråkigt men det är ju inte jättelångt till nästa lov. Väl ?

Barnen gick och lade sig i sin vanliga tid när det är skoldag och det blev tyst och lugnt väldigt snabbt. Min kommande vecka innehåller en blandad kompott. Jag ska skjutsa pappa till vårdcentralen, lämna in min bil på service, minst ett utvecklingssamtal och ett par deadlines. Plus träning 🙂

Jag har haft redigt ont i kroppen efter fredagens gym, det är helt annat mot vanliga pass. Händerna har känts av efter armgången och det har varit skönt med två dagars vila:) I morgon är det inget bokat men vi får se vad vi hittar på.

Jag vill hinna med en himla massa men vi får se var det landar, jag har även ganska mycket att skriva. Det känns konstigt på nåt vis att inte ha vanliga uppgifter utan bara att skriva skönlitterärt, väldigt lyxigt. Jag fick respons från handledaren i en kurs, han tyckte det var spännande att få ge respons på en action för det hade han inte gjort förr… Jag måste läsa igenom det lite mer noga för han hade väldigt mycket att säga. Bra saker men många 🙂

Så lite sånt ska jag pyssla med, hoppas få ro till det bara.

Men nu är det sovdags, även om jag sov middag med lillprinsen så var natten till idag ganska så sömnlös. Jag fattar inte varför jag ibland inte kan sova, medan andra nätter somnar jag innan kinden träffar kudden. I natt var det lite för varmt i sovrummet, och blåste för mycket för att kunna ha fönstret öppet så det bidrog inte direkt till god sömn.

Idag har jag vädrat:) så nu är det väl för kallt😂

.

Men Hörrni, vi hörs i morgon!!

Natti natti 😘



from Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda https://carolawetterholm.se/2020/02/24/barnvakt-och-lite-smasnack/
via sexdejting

No comments:

Post a Comment